Valle-Inclán en el Fin de Siglo: femeninas - Núñez Sabarís, Xaquín (2005)
Análise do período modernista e da primeira obra de Valle-Inclán, Femeninas. Estudos dos textos inicias do autor e do género da narrativa breve.