As Damas da Rainha D. Maria Ana de Áustria e as novas sociabilidades musicais da aristocracia lisboeta nas primeiras décadas do século XVIII - Fernandes, Cristina (2020)
UID/EAT/00472/2013 SFRH/BPD/75201/2010