Artech 2006. Terceira Conferencia Internacional de Arte Electrónico e Dixital : actas - Conectando Fronteiras - Dopico Aneiros, Lola (2011)
III Conferencia Internacional ARTECH 2006, Pontevedra, 17 e 18 de Novembro de 2006