Aplicación de WordNet e de word embeddings no desenvolvemento de prototipos para a xeración automática da lingua - Domínguez Vázquez, María José (2020)
Esta presentación de dous prototipos de xeración automática de lingua natural achega unha visión de conxunto da metodoloxía aplicada na descrición e procesamento dos datos lingüísticos, así como das técnicas e ferramentas xa existentes ou desenvolvidas co fin de garantir o funcionamento dos simuladores en alemán, español e francés.