OPTIMIZACIÓN WEB DUN SISTEMA DE XESTIÓN DE STOCKS - Cavique, Luís (2020)
O obxectivo deste traballo é facilitar e acelerar o cálculo do nivel de orde e a súa cantidade óptima, nun sistema de xestión de stock con demanda e tempo de entrega aleatorios. Este cálculo era tradicionalmente laborioso e lento, xa que requiría un proceso iterativo de consulta de dúas táboas en cada iteración. Polo tanto, o problema solucionouse inicialmente en follas de cálculo e posteriormente ampliouse a una aplicación en la Internet, onde o usuario fornece os datos e recibe os resultados.