Os pronomes átonos, usos actuais em galego, português e o chamado brasileiro - Vázquez Diéguez, Ignacio (2019)
A primeira cousa que cumpriría facer antes de falar da posición dos pronomes átonos no galego e o portugués europeo debería ser dar unha definición dése concepto. [...]