Keep calm enfrenta a vergonha : contributos para um programa de competências sócio-emocionais - Raposo, Carolina de Jesus Soares (2016)
Trabalho apresentado em XIII Congreso Internacional Galego-Portugués de Psicopedagoxía, Área 1 Aprendizaje, memoria y motivación. Universidad da Coruña, 2 de Setembro de 2015.